Spela Langesø Golf till halv greenfee

Kontakt

Adress
Langesøvej 139
5462 Morud

Bokning: +4561318885
langesoegolf@gmail.com
langesøgolf.dk
facebook-golf Langesø-Golf på Facebook

Betyg

Golfbana
Helhetsintryck

Faciliteter

Golfhäftet gäller helgfria vardagar

Klubb- och banbeskrivning

Langesø golfbane. Langesø golfbane er anlagt med allerstørste hensynstagen til naturen, man har en følelse af, at banen altid har ligget der, hvilket giver en unik og beroligende naturoplevelse. Efter runden har man en fornemmelse af, at man har gået en tur i skoven, samtidigt med, at man har dyrket sin sport. Banen er en 18 hullers par 71 bane og er i forhold til mange andre baner ikke lang, men banens design og naturen giver andre udfordringer undervejs, hvilket betyder, at det anbefales, at man på denne bane tænker golf og tager stilling til de ”risk and reward” slag, som man vælger at tage. På banen er der 4 forskellige teesteder 58, 53, 50 og 45, alle tal som relatere til banens længde fra de enkelte teesteder – ved valg af teested anbefaler vi, at man ud fra ens egen ”carry” længde vælger det teested, som passer. Dette igen for at give den bedst mulige oplevelse på banen. Vi anbefaler følgende valg af teesteder: Tee 58: Dette teested anbefales til elitespillere eller meget øvede spillere med en carry længde på minimum 180 meter. Tee 53: Dette teested anbefales for den øvede spiller med en carry længde på minimum 130 meter. Tee 50: Dette teested anbefales spillere med en carry længde på minimum 100 meter. Tee 45: Dette teested anbefales spillere med en carry længde på minimum 70 meter. Langesø Golf par 3 Pay and Play. Denne bane er anlagt I den gamle løgpark. Den findes i “baghaven” til Langesø Slot tæt på søen, hvor hul 6 er helt nede på søens bredder. Hul 7 er direkte ind i slotsparken med hovedbygningen som baggrund. Banen er en 9 hullers par 3 bane, hvor hullernes længde varierer fra 63 til 105 meter og som den ”store” golfbane, giver den en naturoplevelse samtidigt med, at man nyder sin sport. Banen er som navnet antyder en bane, som både kan spilles af etablerede golfspillere, men også af personer, der ikke er registrerede golfere, men som stadig gerne vil ud og spille golf under ordnede forhold. Langesø Golf Himalaya – Pay and Play Himalaya putting golf er en putting green inspireret af den på Sct. Andrews berømte putting green, som giver en helt unik oplevelse for både golfere og ikke golfere. Himalaya Putting golf er et område, hvor man med putter skal ”bestige” diverse knolde og bakker, og hvor man i sine put skal forsøge at regne de fald og drejninger ud, som bolden vil tag i forsøget på at putte den i hul – hastigheden på Himalaya er ikke helt så hurtig som på den normale putting green og de greens, der er på Langesø Golfbane da dette ville gøre spillet på Himalaya næsten umuligt, og boldene ville samle sig i de laveste områder. Ikke etablerede golfere vil kunne opleve dette som en mere avanceret form for minigolf, som dog ligger meget tættere på ”rigtig” golf. Den etablerede golfer vil kunne bruge det til både at lære fald mv.., men vigtigst af alt er at det at spille på Himalaya en oplevelse i sig selv, som giver masser af stemning – mange bruger Himalaya til at afgøre hvem, der skal betale den næste øl i Douglashuset.

Recensioner

Av Claus den 09 oktober 2020
Det kunne have trukket nedpå vurderingen af banen at den var voldsomt mudret grundet meget nedbør, men det skal vurderingen jo ikke straffes på. Det er en af de flotteste baner vi har besøgt i DK og og vender bestemt tilbage, når det er os muligt.
Av Michael (hcp: 23.5) den 07 oktober 2020
Flot anlæg i flot natur, men dagens besøg præget af en våd bane. Tidligere besøg var absolut til en femmer
Av Vivian den 21 september 2020
Super og smuk bane, og meget gæstfri
Av Lars den 18 september 2020
Er man ikke langtslågende, skal man overveje at spille fra dametee-steder. Der er huller hvor man ikke har en chance til at ramme fairway fra tee-stedet. Det er blandt andet hul 4 og 11. Greens er meget couperet og kan være svære at læse, så det kan knibe med at få bolden i hullet. Banen ligger i meget smuk skov og spændende natur, som giver spilleren en god oplevelse, men og udfordringer.
Av Frank den 18 september 2020
Meget god bane, vil besøge den igen. ????
Av Siff den 31 augusti 2020
Stor ros til køkkenchefen ????????
Av John den 31 augusti 2020
teesteder (53) var meget nedslidte
Av Michael den 28 augusti 2020
Der mangler bedre afstandsmarkering og teesteder og fairway er pt lidt hårdt medtaget
Av Per den 14 augusti 2020
Dejlig bane, men teknisk svær
Av John den 07 augusti 2020
Der ligger for meget hø på hul 18.
Av Lars (hcp: 14.0) den 07 augusti 2020
Velplejet spændende bane.
Av Iben (hcp: 13.0) den 07 augusti 2020
Min eneste anke er at, Greenkeeperne kører med spilleretningen, hvilket betyder at man ikke kun møder dem 1 gang, men på samtlige huller. ????
Av Kim (hcp: 6.5) den 07 augusti 2020
God men svær bane lidt tørre fairways gode Greens
Av Peter den 31 juli 2020
Lidt tynde fairways nogle steder på trods af både regn og sol den seneste tid, men greens tog fint imod. Ellers meget flot, udfordrende og spændende bane, hvor ikke to huller er ens
Av Steen den 30 juli 2020
Fantastisk golfbane midt på Fyn. Det må være den flotteteste (naturmæssigt) golfbane øst for Lillebælt. Når den så også står helt fantastisk kan det kun blive en god oplevelse.
Av Jes (hcp: 12.0) den 29 juli 2020
Velplejet, spændende og udfordrende golfanlæg.
Av Jørgen den 28 juli 2020
Alt formeget kløver på fairway
Av Janne (hcp: 26.0) den 23 juli 2020
Klubhus og toiletter på banen trænger til en grundig rengøring. Nogle steder er banen ikke helt velplejet, men den er utrolig smuk. Der er en del blinde huller.
Av Jytte (hcp: 8.5) den 23 juli 2020
Dejligt layout men banens stand var under den standard jeg havde forventet.
Av Yvonne den 17 juli 2020
Jeg synes, der er mangelfuld anvisning fra hul til hul. Greens er meget langsomme. Men det er et smukt område, man bevæger sig rundt i.
Av Ernst (hcp: 23.7) den 17 juli 2020
Det var et kke rengjort klubhus vi mødte og det var skuffende i disse tider. Klubhuset var beskidt da vi kom kl. 10.15 og det det var stadig beskidt da vi var færdig med vores runde kl. 14.00. Ligeledes var toiletter heller ikke rengjorte, og det dur altså ikke i disse tider. Håber I kan gøre det bedre.
Av Flemming den 16 juli 2020
Langsomme green’s mange nedslags mærker
Av Lene den 13 juli 2020
Fantastisk smuk og udfordrende bane. Teesteder dog ret slidte og smalle. Bunkers mangler lidt vedligehold. Fantastisk mad i restauranten og rigtig god betjening!
Av Susanne den 06 juli 2020
Banen anbefalet af bekendt. Vi kommer tilbage????
Av Ivan den 06 juli 2020
Fairwais er gode dog lidt angrebne af tøfhuller, men fantastisk bane
Av Tina den 01 juli 2020
Virkelig smuk bane i fantastiske omgivelser
Av Jytte (hcp: 18.8) den 26 juni 2020
Der var meget stille på golfområdet, vi mødte ikke nogen på banen.
Av svend den 23 juni 2020
Fantastisk sted & vi kommer helt sikkert igen i denne sommer ????
Av Carsten den 19 juni 2020
Udfordrende er ordet men en fornøjelse at spille, kommer igen.
Av Jens den 19 juni 2020
Meget lang ventetid på banen - trods 2 bolde foran. 4,5 timer om spillet og det er en kort bane. Men der er flot.