Vi arbetar för fullt med banutbudet för 2019. Det exakta utbudet presenteras vid årsskiftet men vi kan redan nu avslöja att Golfhäftet blir större än någonsin. Håll dig uppdaterad på vår Facebook-sida. Nedan visas utbudet för 2018

Spela Langesø Golf till halv greenfee

Kontakt

Adress
Langesøvej 139
5462 Morud

Bokning: +45
langesoe@gmail.com
langesøgolf.dk
facebook-golf Langesø-Golf på Facebook

Betyg

Golfbana
Restaurang
Helhetsintryck

Faciliteter

Golfhäftet gäller helgfria vardagar
Golfhäftet gäller inte vecka 18

Klubb- och banbeskrivning

Langesø golfbane. Langesø golfbane er anlagt med allerstørste hensynstagen til naturen, man har en følelse af, at banen altid har ligget der, hvilket giver en unik og beroligende naturoplevelse. Efter runden har man en fornemmelse af, at man har gået en tur i skoven, samtidigt med, at man har dyrket sin sport. Banen er en 18 hullers par 71 bane og er i forhold til mange andre baner ikke lang, men banens design og naturen giver andre udfordringer undervejs, hvilket betyder, at det anbefales, at man på denne bane tænker golf og tager stilling til de ”risk and reward” slag, som man vælger at tage. På banen er der 4 forskellige teesteder 58, 53, 50 og 45, alle tal som relatere til banens længde fra de enkelte teesteder – ved valg af teested anbefaler vi, at man ud fra ens egen ”carry” længde vælger det teested, som passer. Dette igen for at give den bedst mulige oplevelse på banen. Vi anbefaler følgende valg af teesteder: Tee 58: Dette teested anbefales til elitespillere eller meget øvede spillere med en carry længde på minimum 180 meter. Tee 53: Dette teested anbefales for den øvede spiller med en carry længde på minimum 130 meter. Tee 50: Dette teested anbefales spillere med en carry længde på minimum 100 meter. Tee 45: Dette teested anbefales spillere med en carry længde på minimum 70 meter. Langesø Golf par 3 Pay and Play. Denne bane er anlagt I den gamle løgpark. Den findes i “baghaven” til Langesø Slot tæt på søen, hvor hul 6 er helt nede på søens bredder. Hul 7 er direkte ind i slotsparken med hovedbygningen som baggrund. Banen er en 9 hullers par 3 bane, hvor hullernes længde varierer fra 63 til 105 meter og som den ”store” golfbane, giver den en naturoplevelse samtidigt med, at man nyder sin sport. Banen er som navnet antyder en bane, som både kan spilles af etablerede golfspillere, men også af personer, der ikke er registrerede golfere, men som stadig gerne vil ud og spille golf under ordnede forhold. Langesø Golf Himalaya – Pay and Play Himalaya putting golf er en putting green inspireret af den på Sct. Andrews berømte putting green, som giver en helt unik oplevelse for både golfere og ikke golfere. Himalaya Putting golf er et område, hvor man med putter skal ”bestige” diverse knolde og bakker, og hvor man i sine put skal forsøge at regne de fald og drejninger ud, som bolden vil tag i forsøget på at putte den i hul – hastigheden på Himalaya er ikke helt så hurtig som på den normale putting green og de greens, der er på Langesø Golfbane da dette ville gøre spillet på Himalaya næsten umuligt, og boldene ville samle sig i de laveste områder. Ikke etablerede golfere vil kunne opleve dette som en mere avanceret form for minigolf, som dog ligger meget tættere på ”rigtig” golf. Den etablerede golfer vil kunne bruge det til både at lære fald mv.., men vigtigst af alt er at det at spille på Himalaya en oplevelse i sig selv, som giver masser af stemning – mange bruger Himalaya til at afgøre hvem, der skal betale den næste øl i Douglashuset.

Recensioner

Av gert den 07 augusti 2018
Vanskelig bane. Blinde huller. Skæve fairways og helt umuligt at finde bolde. Ikke min bane!!
Av Lena den 01 augusti 2018
Tør og afbrændt. Fine greens
Av Lisbeth den 05 juli 2018
En drivingrange hvor man slår over en sø, var en rigtig sjov oplevelse.
Av Thomas (hcp: 21.4) den 29 juni 2018
Fantastisk vejr
Av Nina (hcp: 19.0) den 15 juni 2018
Langesø har været en dejlig oplevelse - både før - under og efter runden. Som første gangs spiller kunne jeg godt have brugt nogle flere længde markeringer til green - men det kunne være et fremtids projekt.
Av Henrik den 17 maj 2018
Banen er svær, fordi mange huller kan man ikke se green før man kommer nærmere. Den absolut et besøg hver mere end en gang.