Spill Golfclub Gut Thailing for halv greenfee

Kontakt

Adresse
Thailing 4
85643 Steinhoring

Bokning: +498094905500
info@golfplatz-thailing.de
www.golfplatz-thailing.de

Rating

Golfbanen
Helhetsinntrykk

Fasiliteter

Golfhäftet gjelder alle dager

Klubb- och banbeskrivning

Fascinationen av golf, med alla dina sinnen! Med mål i sikte att bli den mest populära och vänligaste golfbanan i Tyskland, är golfbanan Gut Thailing en livlig och populär mötesplats för golfspelare i alla åldrar och kunskapsnivåer. Den väl underhållna 18-hålsbanan, med fantastisk natur och en fantastisk utsikt över de bayerska Alperna, landskapet fascinerar med sin exklusiva atmosfär, sportig och unga stil och med unika händelser. Idealiska spelarförhållanden och med mycket passion lämnar Golfclub Gut Thailing ingenting åt slumpen. Vår fantasifulla gastronomi vet hur att skämma bort dig och vår vackra solterrass inbjuder dig att njuta av din dag av golf i harmonisk lounge atmosfär.

Baner i nærheten

Golfklubb Land Avstand (km)
Golf-Club Schloss Elkofen Tyskland 10
Thermen Golf Tyskland 99

Anmeldelse

Av Staffan den 04 augusti 2019
Fantastiskt trevlig personal båda i reception och i restaurangen. Trevlig atmosfär och alla medlemmar hälsar och man känner sej mycket välkommen. Bra att stå med husbil.
Av Andreas den 24 juli 2019
Another hot and sunny day in the Munich area. Especially greens in great condition and overall very well maintained. Enjoyed my round.
Av Knagg den 23 juli 2019
Hjärtlig värme i bemötande på golfklubben, både i reception och i restaurang. Mycket trevlig bana med en hel del utmaningar. Man behöver vara på fairway för att hitta sin boll! Vyn från den härliga serveringen gav en skön avslutning på dagens runda.
Av Britt den 22 juni 2019
Fin bana. Bra att stå med husvagn. Trevlig personal, både i shop o restaurang
Av Per-Åke (hcp: 20.0) den 22 juni 2019
Mycket vänligt bemötande. Banan i fint skick. Bra att stå med husvagn/husbil.