Sammarbeids klubber i Costa-Blanca-Murcia-Almeria

Längs den sydöstra spanska kusten – Costa Blanca – ligger golfbanorna tätt. Med Golfhäftet spelar du till halv greenfee på upp till 30 stycken olika banor.

"Den vita kusten" är ett av de allra solsäkraste områdena i soliga Spanien, med ett subtropiskt klimat som ger de milda och golfvänliga vintrarna, vilket länge lockat golfare från hela europa året om. Det kustnära läget ge såklart briljant utsikt och i bakgrunden, in mot land, skymtar bergen. Annars är det typisk medelhalvsvegetation häromkring, med palmer och olivträd. Många av banorna här håller hög standard, Alicante Golf är designad av den spanska golfikonen Severiano Ballesteros och El Bosque Golf Club av Robert Trent Jones Senior, en annan legend på området, för att nämna några. Spaniens tredje största stad, Valencia, ligger i området och är väl värd ett besök. Valencia har blivit något av en knutpunk för både konst och vetenskap, med futuristisk arkitektur och avantgardistiskt operahus. De antika områdena har dock byggnader som härstammar från medeltiden, med tydliga avtryck från norr och söder, från den kristna och muslimska traditionen som influenser. Men längs Costa Blanca finns också många mindre och mer pittoreska städer att spana in, såsom Alicante, Murcia, Almeria och Benidorm. Annars duger den vita kustlinjen gott och väl i dess renaste form; med stranden och playan!

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan 30 olika golfbanor på Costa Blanca att spela till halv greenfee. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan som du hittar till vänster. Golfhäftet är nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver dessa banor kan du välja bland 750 banor belägna i 10 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Spanien
Costa Blanca, Murcia, Almeria
Alboran Golf
Alenda Club de Golf
Almerimar Golf Course
Altea Club de Golf
Club de Campo del Mediterráneo
Club de Golf Bonalba
Club de Golf El Bosque
Club de Golf Escorpión
Club de Golf La Sella
Club de Golf Las Pinaillas
Club de Golf Oliva Nova
Font del Llop Golf
La Envia Golf
La Galiana Golf
La Marquesa Golf
Lorca Golf Resort & Spa
Marina Golf Mojacar
Melia Villaitana-Poniente
Parador de El Saler
Serena Golf
UGOLF Hacienda del Álamo
UGOLF Mar Menor
UGOLF Saurines
Vistabella Golf

Scroll ned for å se flere golfbaner ▾