Sammarbeids klubber i North-Portugal-and-the-Islands

Om du befinner dig i norra delarna av Portugal eller på någon av de båda portugisiska ögrupperna Madeira eller Azorerna, finns det totalt fem olika golfbanor som du spelar till halv greenfee med Golfhäftet.

Norra Portugal har precis som övriga Portugal ett medelhavsklimat vilket gör det möjligt att golfa i stort sett hela året runt. Här är det bergigt och på Amarante spelar du på en bana som ligger 750 meter över havet, Estela ger en magnifik utsikt över Atlantenkusten och är dessutom en riktig mästerskapsbana. Ponta de Lima ligger inte långt utanför Porto, landets andra största stad och med så gamla och unika delar att den finns med på UNESCOs världsarvslista. Madeira och Santo da Serra Golf Club är en naturupplevelse utöver det vanliga, med tanke på Madeiras läge i Atlanten med endast havet runt. Det dramatiska kustlandskapet, bergstopparna och dalgångarna skapar tillsammans en otrolig golfupplevelse. I tillägg färgsprakande växtliv och ett året runt behagligt klimat. Båtturer och alla sorters utomhusaktiviteter är strålande sysselsättningar här vid sidan om golfen. Förbi Madeira, ännu längre ut i Atlanten hittar vi paradisliknande Azorerna och även här kan man golfa! På Terceira, den andra största ön av totalt nio stycken, finns en Golfhäftet-bana. Med tanke på placeringen mitt ute i Atlanten är det inte svårt att föreställa sig den spektakulära utsikten och den enastående naturupplevelsen som en golfrunda här innebär. Azorerna ligger i princip på samma breddgrad som Lissabon och bjuder på liknande väderförhållanden, med ett behagligt klimat året runt. Upplev djuphavsfiske, val- och delfinsafari, cykelturer och vandringsäventyr.

Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan som du hittar till vänster. Golfhäftet är nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver dessa banor kan du välja bland 750 banor belägna i 10 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Portugal
North Portugal and the Islands
Amarante Golf
Azores - Terceira Golf
Estela Golf Club
Madeira - Palheiro Golf
Madeira - Porto Santo Golf
Madeira - Santo da Serra
Montebelo Golf
Oporto Golf Cub
Ponte de Lima Golf
Vidago Palace

Scroll ned for å se flere golfbaner ▾