Pelaa Langesø Golf puoleen greenfee-hintaan

Yhteystiedot

Osoite
Langesøvej 139
5462 Morud

Varaus: +4561318885
langesoegolf@gmail.com
langesøgolf.dk
facebook-golf Langesø-Golf på Facebook

Arvosana

Golfkenttä
Kokonaisvaikutelma

Tilat

Golfhäftet on voimassa arkisin

Klubi- ja kenttäkuvaus

Langesø golfbane. Langesø golfbane er anlagt med allerstørste hensynstagen til naturen, man har en følelse af, at banen altid har ligget der, hvilket giver en unik og beroligende naturoplevelse. Efter runden har man en fornemmelse af, at man har gået en tur i skoven, samtidigt med, at man har dyrket sin sport. Banen er en 18 hullers par 71 bane og er i forhold til mange andre baner ikke lang, men banens design og naturen giver andre udfordringer undervejs, hvilket betyder, at det anbefales, at man på denne bane tænker golf og tager stilling til de ”risk and reward” slag, som man vælger at tage. På banen er der 4 forskellige teesteder 58, 53, 50 og 45, alle tal som relatere til banens længde fra de enkelte teesteder – ved valg af teested anbefaler vi, at man ud fra ens egen ”carry” længde vælger det teested, som passer. Dette igen for at give den bedst mulige oplevelse på banen. Vi anbefaler følgende valg af teesteder: Tee 58: Dette teested anbefales til elitespillere eller meget øvede spillere med en carry længde på minimum 180 meter. Tee 53: Dette teested anbefales for den øvede spiller med en carry længde på minimum 130 meter. Tee 50: Dette teested anbefales spillere med en carry længde på minimum 100 meter. Tee 45: Dette teested anbefales spillere med en carry længde på minimum 70 meter. Langesø Golf par 3 Pay and Play. Denne bane er anlagt I den gamle løgpark. Den findes i “baghaven” til Langesø Slot tæt på søen, hvor hul 6 er helt nede på søens bredder. Hul 7 er direkte ind i slotsparken med hovedbygningen som baggrund. Banen er en 9 hullers par 3 bane, hvor hullernes længde varierer fra 63 til 105 meter og som den ”store” golfbane, giver den en naturoplevelse samtidigt med, at man nyder sin sport. Banen er som navnet antyder en bane, som både kan spilles af etablerede golfspillere, men også af personer, der ikke er registrerede golfere, men som stadig gerne vil ud og spille golf under ordnede forhold. Langesø Golf Himalaya – Pay and Play Himalaya putting golf er en putting green inspireret af den på Sct. Andrews berømte putting green, som giver en helt unik oplevelse for både golfere og ikke golfere. Himalaya Putting golf er et område, hvor man med putter skal ”bestige” diverse knolde og bakker, og hvor man i sine put skal forsøge at regne de fald og drejninger ud, som bolden vil tag i forsøget på at putte den i hul – hastigheden på Himalaya er ikke helt så hurtig som på den normale putting green og de greens, der er på Langesø Golfbane da dette ville gøre spillet på Himalaya næsten umuligt, og boldene ville samle sig i de laveste områder. Ikke etablerede golfere vil kunne opleve dette som en mere avanceret form for minigolf, som dog ligger meget tættere på ”rigtig” golf. Den etablerede golfer vil kunne bruge det til både at lære fald mv.., men vigtigst af alt er at det at spille på Himalaya en oplevelse i sig selv, som giver masser af stemning – mange bruger Himalaya til at afgøre hvem, der skal betale den næste øl i Douglashuset.

Arvostelut

Av Peter se 31 juli 2020
Lidt tynde fairways nogle steder på trods af både regn og sol den seneste tid, men greens tog fint imod. Ellers meget flot, udfordrende og spændende bane, hvor ikke to huller er ens
Av Steen se 30 juli 2020
Fantastisk golfbane midt på Fyn. Det må være den flotteteste (naturmæssigt) golfbane øst for Lillebælt. Når den så også står helt fantastisk kan det kun blive en god oplevelse.
Av Jes (hcp: 12.0) se 29 juli 2020
Velplejet, spændende og udfordrende golfanlæg.
Av Jørgen se 28 juli 2020
Alt formeget kløver på fairway
Av Janne (hcp: 26.0) se 23 juli 2020
Klubhus og toiletter på banen trænger til en grundig rengøring. Nogle steder er banen ikke helt velplejet, men den er utrolig smuk. Der er en del blinde huller.
Av Jytte (hcp: 8.5) se 23 juli 2020
Dejligt layout men banens stand var under den standard jeg havde forventet.
Av Yvonne se 17 juli 2020
Jeg synes, der er mangelfuld anvisning fra hul til hul. Greens er meget langsomme. Men det er et smukt område, man bevæger sig rundt i.
Av Ernst (hcp: 23.7) se 17 juli 2020
Det var et kke rengjort klubhus vi mødte og det var skuffende i disse tider. Klubhuset var beskidt da vi kom kl. 10.15 og det det var stadig beskidt da vi var færdig med vores runde kl. 14.00. Ligeledes var toiletter heller ikke rengjorte, og det dur altså ikke i disse tider. Håber I kan gøre det bedre.
Av Flemming se 16 juli 2020
Langsomme green’s mange nedslags mærker
Av Susanne se 06 juli 2020
Banen anbefalet af bekendt. Vi kommer tilbage????
Av Tina se 01 juli 2020
Virkelig smuk bane i fantastiske omgivelser
Av Jytte (hcp: 18.8) se 26 juni 2020
Der var meget stille på golfområdet, vi mødte ikke nogen på banen.
Av svend se 23 juni 2020
Fantastisk sted & vi kommer helt sikkert igen i denne sommer ????
Av Carsten se 19 juni 2020
Udfordrende er ordet men en fornøjelse at spille, kommer igen.
Av Jens se 19 juni 2020
Meget lang ventetid på banen - trods 2 bolde foran. 4,5 timer om spillet og det er en kort bane. Men der er flot.
Av Torben se 15 juni 2020
Det varer ikke længe før golferne finder frem til Langesø. Rygtet vil brede sig om en lidt kuperet, smuk varieret, spilbar skovbane hvor ikke 2 huller ligner hinanden. Vi vil klart anbefale vores golf venner til at kigge forbi Langesø.
Av Lene se 15 juni 2020
Fin bane. Smuk natur. Lidt svær bane for en højhandicapper. Anbefaler i den grad banen på trods af ovennævnte! Og fantastisk vejr var der sørget for!
Av Søren se 10 juni 2020
Afstands markeringer var nærmest ikke eksisterende. ????
Av Jens-Jørgen (hcp: 16.4) se 09 juni 2020
Jeg kommer tilbage - er selv fra København
Av Susanne se 28 maj 2020
Bunkers ikke revet Mærker på green ikke rettet op, for dårligt
Av Henrik se 28 maj 2020
Bunkerne var ikke revet og mærkerne på green blev ikke rettet op. Bunker på hul 18 var det sten og ikke sand. Ellers var alt godt.
Av Dina se 22 maj 2020
Manglede toiletfaciliteter på banen
Av Tina se 20 maj 2020
Fantastisk smuk bane og i pæn stand overalt. Lidt svær at spille, men en helt igennem fantastisk oplevelse, som absolut var prisen værd.
Av Olaf se 14 maj 2020
Meget natursmuk
Av Ole se 14 maj 2020
Meget smuk bane, hvor den oplevelse overskygger en lidt bind og kuperet bane.
Av Judith se 24 april 2020
Vi kunne ikke vise vores kort til nogen pga corona. Vi kunne heller ikke bruge ordet golfhæftet, da vi skulle betale. I stedet måtte vi skrive “noget andet”. Det gjorde vi så. Banen var super, men selvfølgelig anderledes pga corona.
Av Tommy (hcp: 24.0) se 28 augusti 2019
Så fantastisk - tænk at vi stadig kan overraskes og sige wauwwwww❤️
Av Evald (hcp: 23.0) se 21 augusti 2019
på forni var fairway ikke gode, meget bedre på bagni. En spændende og flot anlagt bane.
Av Jens se 12 augusti 2019
Flot bane i et lettere kuperet område.
Av Birgith se 30 juli 2019
Dejlig oplevelse