Pelaa Golfclub Gut Thailing puoleen greenfee-hintaan

Yhteystiedot

Osoite
Thailing 4
85643 Steinhoring

Varaus: +498094905500
info@golfplatz-thailing.de
www.golfplatz-thailing.de

Arvosana

Golfkenttä
Kokonaisvaikutelma

Tilat

Golfhäftet on voimassa joka päivä

Klubi- ja kenttäkuvaus

Fascinationen av golf, med alla dina sinnen! Med mål i sikte att bli den mest populära och vänligaste golfbanan i Tyskland, är golfbanan Gut Thailing en livlig och populär mötesplats för golfspelare i alla åldrar och kunskapsnivåer. Den väl underhållna 18-hålsbanan, med fantastisk natur och en fantastisk utsikt över de bayerska Alperna, landskapet fascinerar med sin exklusiva atmosfär, sportig och unga stil och med unika händelser. Idealiska spelarförhållanden och med mycket passion lämnar Golfclub Gut Thailing ingenting åt slumpen. Vår fantasifulla gastronomi vet hur att skämma bort dig och vår vackra solterrass inbjuder dig att njuta av din dag av golf i harmonisk lounge atmosfär.

Lähellä olevia kenttiä

Golfklubi Maa Etäisyys (km)
Golf-Club Schloss Elkofen Tyskland 10
Thermen Golf Tyskland 99

Arvostelut

Av Staffan se 04 augusti 2019
Fantastiskt trevlig personal båda i reception och i restaurangen. Trevlig atmosfär och alla medlemmar hälsar och man känner sej mycket välkommen. Bra att stå med husbil.
Av Knagg se 23 juli 2019
Hjärtlig värme i bemötande på golfklubben, både i reception och i restaurang. Mycket trevlig bana med en hel del utmaningar. Man behöver vara på fairway för att hitta sin boll! Vyn från den härliga serveringen gav en skön avslutning på dagens runda.
Av Britt se 22 juni 2019
Fin bana. Bra att stå med husvagn. Trevlig personal, både i shop o restaurang
Av Per-Åke (hcp: 20.0) se 22 juni 2019
Mycket vänligt bemötande. Banan i fint skick. Bra att stå med husvagn/husbil.