Below you will find nearly 1100 affiliated golf courses based on our 2020 catalogue. Please note that local changes may occur as the year comes to an end.

Participating golf courses in England

Med Golfhäftet får du tillgång till 17 helt olika golfbanor i England och spelar en av dem eller så många du vill och hinner med till halv greenfee.

Trots, eller kanske just tack vare, hård konkurrens från grannen i norr, Skottland, och grannen i väst, Wales, håller de engelska golfbanorna mycket hög golfstandard, med flertalet mästerskapsbanor, och de visar även upp en variation och en mångfald. Här finns onekligen något att hämta för alla typer av golfare, på alla nivåer. De många linksbanorna på bland annat nordvästkusten står för en typ av utmaning och de åtskilliga parkbanorna för en helt annan. Förhållandena skiljer sig åt vad gäller väder och vind, miljöer och natur, samt djurliv, och bidrar till att skapa en spännande mix av banor. Lägg där till tjusiga vyer och imponerande utsikt på sina håll, så har du en intressant golfupplevelse framför dig! Men England är ju så mycket mer än bara golf. Här blandas sport och kultur på ett härligt sätt, det är fotboll varvat med musik på barer och pubar, som övergår i ett intensivt nattliv, shopping, fish and chips och afternoon tea! Från Liverpool i nordväst ner till London i söder för att bara nämna två metropoler med extremt mycket sightseeing- och golfvärde!

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan 17 golfbanor i England att spela till halv greenfee. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan som du hittar till vänster. Golfhäftet är nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver dessa kan du välja bland 750 golfbanor belägna i 10 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

United Kingdom
England
Carden Park - Cheshire Course
Carden Park - Nicklaus Course
Cave Hotel & Golf Resort
Chiddingfold Golf Club
China Fleet Country Club
Cottesmore Golf - Phoenix Course
Cottesmore Golf- Griffin Course
Downes Crediton Golf Club
Etchinghill Golf Club
Etchinghill Golf-Valley
Ilfracombe Golf Club
Launceston Golf Club
Leasowe Golf Club
Little Stone GC- Warren
Macdonald Hill Valley-Emerald
Macdonald Hill Valley-The Sapphire
Macdonald Linden Hall
Macdonald Portal - Premier
Macdonald Portal-Championship Course
Skipton Golf
The Drift Golf Club
West Malling GC- Hurricane
West Malling GC- Spitfire

Scroll down to see more golf courses ▾