Play Torsby GK for half greenfee

Contact

Address
Oleby 418
68592 Torsby

Booking: +46(0)70-3609432
info@torsbygolfklubb.se
www.torsbygolfklubb.se

Rating

Golf course
Overall impression

Facilities

Golfhäftet is valid everyday

Club- and course information

Torsby golf course in wonderful Fryksdalen is waiting for you. The course can be found on the eastern side of the lake Öv. Fryken. From our clubhouse you look out over the whole course. Here you will find range, practice green and large parking, even for caravans with electrical connection. Dressing room for ladies and gentlemen with showers and toilets. The course has been gently improved in recent years.

Nearby courses

Golf course Country Distance (km)
Uddeholms GK Sverige 36
Sunne GK Sverige 37
Arvika GK Sverige 56
ForshagaDeje GK Sverige 64
Kils GK Sverige 68
Saxå GK Sverige 83
Snöå GK Sverige 89
Nes Golfklubb 09 Norge 89
Romerike Golfklubb Norge 92
Billeruds GK Sverige 99
Årjängs GK Sverige 99

Reviews

By Gøril , 19 september 2020
Veldig hyggelig personal og koselig bane.
By Mikael , 31 juli 2020
Riktigt dålig bana kommer ej spela den igen. Greenerna var ej klippta. Fanns ingen restaurang och inget kansli. Det enkelt den sämsta banan jag har spelat på.
By Håkan , 21 juli 2020
Besökte banan tack vare Golfhäftet, blev en överaskning! Det är en 9-hålsbana som man går 2 varv, men från olika tee's, men i.o.m att det det är få besökare så fungerar det alldeles utmärkt. Ett väldigt trevligt alternativ för den som vill golfa avslappnat i lugn och ro! Man ser att de succesivt håller på att "förädla" banan, bl.a. fin damm vid hål 6/15's green. Man har schaktat till ny uppställningsyta för husbil/husvagn, kan behöva någon säsong till för att "sätta sig" men funkae bra. Skulle gärna ha vatten tillgängligt närmre ställplatserna, men vad jag förstod efter att ha pratat med banpersonal så var man medveten om det, och verkade ha med det i framtidsplanerna? Fick VÄLDIGT trevligt bemötande av banpersonalen som var väldigt måna om att vi var nöjda med besöket, så bara det inte regnar så spelar vi npg den igen imorgon innan vi åker. Med det bemötandet och de billiga greenfee'na och ställplatskostnaderna så är detta verkligen en bana som ger valuta för pengarna!
By Ingrid (hcp: 36.0) , 19 juni 2015
Bra klippt ruff