Participating golf courses in Norr-Västerbotten

I Norrbotten och Västerbotten finns det hela sju golfbanor att välja mellan och spela till halv greenfee för dig som har Golfhäftet.

Norrbotten har ett typiskt inlandsklimat vilket gör att precis som det kan bli extremt kalla vintrar kan det bli väldigt varma somrar, bland de varmaste i hela Europa! Och midnattssolen här gör det möjligt att spela golf 24 timmar om dygnet under delar av sommarmånaderna, som på Bodens GK! Västerbotten har något annorlunda förhållanden och här är det framför allt ljuset som är unikt, med extremt ljusa sommarkvällar och nätter. Som exempel kan nämnas ön Holmön i Västerbottens skärgård som har flest soltimmar per år i hela vårt avlånga land. Vad gäller naturen består Västerbotten till största del av skog och det är överlag ett flackt landskap. Banorna varierar också i området, med utmanande kombinationer; någon beskrivs som park/skog/seaside-bana och en annan som park/skog/linksbana, en tredje som hedbana och en fjärde som en mer renodlad skogs- och parkbana. Här finns allt, och Umeälven är närvarande på flera banor.

Här finns många städer att upptäcka som Luleå, Piteå, Kalix, och Umeå, som är Norrlands största. I Umeå – med inte mindre än tio restauranger som rekommenderas av White Guide, bäver- och älgsafari, forsränning och gourmetpaddling, bland mycket annat.

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan sju golfbanor i Norrbotten och Västerbotten att spela till halv greenfee på. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan till vänster. Golfhäftet är Nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver golfbanorna i Norr- och Västerbotten kan du välja bland drygt 750 banor i 9 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Sweden
Norr-Västerbotten
Bjurholms Golf
Bodens GK
Granöbygdens GK
Kalix GK
Lycksele GK
Robertsfors GK
Tornio Golf
Tureholms Nya Golfklubb
Åsele Nya GK

Scroll down to see more golf courses ▾