Below you will find nearly 1100 affiliated golf courses based on our 2020 catalogue. Please note that local changes may occur as the year comes to an end.

Participating golf courses in Bohuslän-Dalsland

Omkring Bohuslän och Dalsland väljer du med Golfhäftet mellan tio olika banor att spela till halv greenfee – från västkustens övärld in mot de dalsländska skogarna som når ända ut till Vänern.

Bohuslän är det enda landskapet med kust mot det riktiga havet, det salta havet, något som präglar naturen, klimatet och golfspelet i regionen. De bohuslänska golfbanorna kännetecknas av vacker, lantlig miljön med havsutsikt och även spel i skärgårdsmiljö på öar som Orust och Tjörn. Inte heller blåser det lika mycket som det skulle kunna göra när man befinner sig vid kusten i och med de sydnorska höjderna som åtminstone norröver minerar vindarna. Här finns således fina förutsättningar för fantastiskt golfspel, liksom in mot landet där de dalsländska skogarna tar vid och Vänern kommer i spel i form av naturliga vattenhinder på Melleruds GK.

Bohusläns skärgård bjuder förutom Orust och Tjörn på pärlor som Kosteröarna – som till stora delar är naturreservat. Här kan du vandra, cykla eller paddla kajak efter avslutat golfspel. Bohuslän är framför allt förknippat med fiske, salta bad och kala klippor, men utöver det finns sevärdheter som Bohus fästning och Vitlycke hällristningar i Tanumshede. I Dalsland finns bland annat en unik akvedukt i Håverud från 1868 och Melleruds båthamn med närliggande Vita Sandars Camping med en lång, fin sandstrand.

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan tio banor runtom i Bohuslän och Dalsland att spela till halv greenfee på. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan till vänster. Golfhäftet är Nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver golfbanorna i Bohuslän och Dalsland kan du välja bland drygt 750 banor i nio europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Sweden
Bohuslän-Dalsland
Allmags GK
Dagsholm GK
Dynekilens GK
Forsbacka GK
Lyckorna GK
Lysekil Holma Golfklubb
Skaftö GK
Uddevalla GK

Scroll down to see more golf courses ▾