Participating golf courses in Spanish-Islands

På de spanska ö-grupperna Balearerna, med Mallorca och Menorca, och Kanarieöarna, med Lanzarote och Fuerteventura, kan du med Golfhäftet totalt sett spela för halv greenfee på åtta olika golfbanor på dessa fyra olika öar.

Det som gör Lanzarote, Fuerteventura och övriga Kanarieöar unika med europeiskt mått mätt är det närmast tropiska klimatet som råder här, tack vare placeringen utanför Afrikas västkust. Det är milda temperaturer precis hela året om, och på Lanzarote Golf Resort kan du verkligen golfa på årets alla 365 dagar. Fuerteventuras golfklubb har en varierad terräng som inkluderar sanddyner, sjöar och även inslag av öken. Båda öarna har fantastiska badstränder, när det är läge för paus i golfandet.

Trots sin närhet till varandra är Mallorca och Menorca på sätt och vis varandras motsatser; Mallorca består av högplatåer och kullar – vilket har resulterat i att det är ett erkänt resmål för vandring – medan Menorca snarare är ett lågland med slättområden. På båda öarna kan man dock spela golf! Mallorca har desto fler banor, och dessa karaktäriseras av mycket träd, som mandel- och olivträd, panoramavyer, och på Mallorca hittar du också Spaniens längsta golfhål! Just Mallorca har på senare år åter seglat upp som en otroligt populär semesterdestination. För matens skull, för strändernas skull, för naturens skull, för utelivets skull och mycket mycket mer.

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan åtta olika golfbanor på Mallorca, Menorca, Lanzarote och Fuerteventura att spela till halv greenfee. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan som du hittar till vänster. Golfhäftet är nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver dessa banor kan du välja bland 750 banor belägna i 10 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Spain
Spanish Islands
Arabella Golf - Golf Son Muntaner
Arabella Golf - Golf Son Quint
Arabella Golf - Golf Son Vida
Club de Golf de Andratx
Costa Teguise Golf
El Cortijo Club de Campo
Golf Club Salinas de Antigua
Golf Maioris
Golf Park Mallorca Puntiró
Golf Pollensa
Golf Son Parc Menorca
Golf Son Servera
Jandia Golf
Lanzarote Golf Resort
Marriott Golf Son Antem - East Course
Marriott Golf Son Antem - West Course
Playitas Resort
Pula Golf

Scroll down to see more golf courses ▾