Below you will find nearly 1100 affiliated golf courses based on our 2020 catalogue. Please note that local changes may occur as the year comes to an end.

Participating golf courses in Costa-del-Sol-Cádiz-Huelva

Längs den spanska sydkusten breder Costa del Sol ut sig, det vill säga solkusten, med inte bara milslånga stränder utan med en hel mängd flotta golfbanor också. Med Golfhäftet får du tillgång till och spelar till halvgree på så många som 38 av dessa golfbanor.

Här i det allra sydligaste av Spanien längs Medelhavets kust råder subtropiskt klimat som ger extremt många soltimmar per år – alltså ingen slump att området går under just benämningen solkusten – och kanske är den allra bästa förtjänsten av det de fina, milda vintrarna som lämpar sig ypperligt för behagliga golfrundor. Här möts berg och hav, och utsikten vittnar om både Medelhavet och den afrikanska kusten. Många av banorna här håller mycket hög standard, och många erbjuder boende och mer därtill, i sann resort-anda.

När golfrundan är över finns charmiga storstaden Madrid, Picassos hemstad, att upptäcka, eller flådiga Marbella med den exklusiva hamnen Puerto Banús, med båtar i mångmiljonklassen för den inbiten. Eller spektakulära Gibraltar, längst ner på den iberiska halvön och den sista utposten innan Afrika tar vid med bedårande vacker utsikt mot just de nordligaste afrikanska länderna, och med den drygt 400 meter höga Gibraltarklippan, med sitt unika moriska slott och med sina frigående apor! Därtill finns många pittoreska bergsbyar som Mijas och Ronda.

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan 38 olika golfbanor på Costa del Sol med omnejd att spela till halv greenfee. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan som du hittar till vänster. Golfhäftet är nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver dessa banor kan du välja bland 750 banor belägna i 10 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Spain
Costa del Sol, Cádiz, Huelva
Alcaidesa Heathland Golf Course
Alhaurin Golf
Añoreta Golf
Antequera Golf
Arcos-Golf
Barceló Montecastillo Golf
Baviera Golf
Benalmadena Golf
C. Golf Atalaya (New)
C. Golf Atalaya (Old)
Casares Costa Golf
Cerrado del Aguila
Chaparral Golf
Club de Golf Bellavista
Club de Golf Campo de Cordoba
Club de Golf La Cañada
Club El Candado
Club Estepona Golf
Club Hato Verde
Club Zaudín Golf
Dona Julia Golf Club
Fairplay Golf Club
Golf Campano
Golf La Duquesa
Granada Club de Golf
Iberostar Novo S:ti Petri A
Iberostar Novo S:ti Petri B
Isla Canela Club de Golf
Islantilla Golf
La Estancia Golf
Los Arqueros Golf & Country Club
Magna Marbella Golf
Marbella Golf Country Club
Miguel Ángel Jiménez Golf
Montenmedio G & CC
Nuevo-Portil-Golf
Parador de Malaga
Sancti Petri Hills Golf
Santa Clara Golf Granada
Santa Clara Golf Marbella
Sherry Golf
Valle Guadiana Links
Villanueva Golf

Scroll down to see more golf courses ▾