Participating golf courses in Barcelona-Costa-Brava

Längst upp i den nordöstra delen av Spanien breder Costa Brava, "den vilda kusten", ut sig och längs dess väg finns ett stort antal golfbanor. Med Golfhäftet spelar du till halv greenfee på 20 av dessa finfina banor.

Costa Brava har fått sitt namn efter det något vildare landskapet i jämförelse med andra kuststräckor i Spanien. Det är kuperat och klippigt, fantastiska stränder och det stabila medelhavsklimatet är intakt med varma somrar och behagliga vintrar. Costa Brava har länge varit en golfkust, och det finns banor här som har anor från 20- och 50-talet. I och med det vildare landskapet med varierande vegetation, som bland annat består av tallskog och sjöar, är det också stor variation på golfbanorna här. Spela exempelvis på Club Golf d'Aro, belägen på ett berg, 300 meter över havet!

Den givna metropolen här i Katalonien är Barcelona, Spaniens andra största stad som har kommit att bli en självklar turistfavorit. Barcelona har liksom allt; shopping, arkitektur, museer, historia, parker, konst, barer, pulsen, och mitt i staden stranden – lagom att slå sig ner på framåt eftermiddagen när spanjorerna stänger sina butiker för siestan. Ja listan kan göras lång, ledorden är hur som helst tappas, goda viner och sena nätter.

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan 20 olika golfbanor runt Barcelona och Costa Brava att spela till halv greenfee. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan som du hittar till vänster. Golfhäftet är nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver dessa banor kan du välja bland 750 banor belägna i 10 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Spain
Barcelona & Costa Brava
C.d.G. Costa Dorada
C.d.G. Reus Aiguesverds
Club de Golf Barcelona
Club de Golf Camprodon
Club de Golf Costa Brava
Club de Golf Llavaneras
Club de Golf Terramar
Club de Golf Vallromanes
Club Golf D Aro - Mas Nou
Fontanals Golf
Golf La Graiera
Golf Sant Vicenc de Montalt
Panorámica Golf
Peralada Golf
Raimat-Golf-Club
Taradell Public Golf
Torremirona Golf Club

Scroll down to see more golf courses ▾