Participating golf courses in Lisbon

Med Golfhäftet spelar du till halv greenfee på 15 golfbanor i och i närheten av Portugals huvudstad, de sju kullarnas stad, Lissabon.

Just kullarna och det kuperade landskapet präglar inte bara staden utan också golfbanorna här, samt att kustläget sätter sin prägel. Det är berg och stränder med panoramavyer över havet, men också utsikt över vingårdar, färggrant så det förslår med mimosa- och eukalyptusträd och vilda blommor. Många av de finaste golfbanorna här ligger väster om Lissabon på vägen ut mot Atlantkusten, mellan Estoril och Sintra, med en hel del resorter om man vill stanna på ett och samma ställe och njuta av restauranger, kaféer och barer som ligger tätt utmed dessa strandorter och skapar en härlig atmosfär. Är man upp för en spektakulär utflykt är slottet Pena som ligger strax utanför Sintra i en klass för sig, byggt i bergen avsides staden under 1800-talet och till synes Disney-inspirerat(!). I Lissabon som lyckats bevara mycket av sin gamla charm, finns det otroligt många prisvärda fiskrestauranger och livliga barer, också olika marknader, och missa inte en tur med stadens spårvagnar som tar sig fram genom de allra trängsta gränderna över de kullerstensbeklädda gatorna på ett fascinerande sätt, allt inramat med havet som kuliss. Vill du ha en kaffe vid midnatt är det heller inga problem att hitta ett nattöppet kafé och du får dessutom sällskap av många Lissabonbor som tänker likadant! Känslan är att det här är en stad som aldrig sover.

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan 15 olika golfbanor i Lissabon med omnejd att spela till halv greenfee. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan som du hittar till vänster. Golfhäftet är nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver dessa banor kan du välja bland 750 banor belägna i 10 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Portugal
Lisbon
Aroeira Golf I
Aroeira Golf II
Belas Clube de Campo
Bom Sucesso Golf Course
Dolce CampoReal Lisboa
Lisbon Sports Club
Montado Golf
Penha Longa Golf Resort
Pestana - Beloura
Praia d El Rey
Quinta da Marinha
Quinta do Peru
Ribagolfe I - Blue Course
Ribagolfe II - Green Course
Royal Obidos
Santo Estevao Golf
Troia Golf
West Cliffs Golf Links

Scroll down to see more golf courses ▾