Participating golf courses in Sør-Vest

I Sør-Vest spelar du som har Golfhäftet till halv greenfee på hela 20 olika norska golfbanor.

Sørlandet, det vill säga de allra sydligaste delarna av Norge, har ett typiskt så kallat kustklimat vilket betyder relativt milt väder hela året runt. Det här lämpar sig ypperligt för golfspel och det finns Golfhäftet-banor här som erbjuder spel varje dag året runt så länge det inte ligger snö på banan. Vestlandet som utgörs av Norges västligaste delar är kanske den delen där den norska naturen blir mest magnifik, med de karaktäristiska djupa fjordarna och höga fjällen. Flera av golfbanorna här har också stora höjdskillnader på själva banan, vilket ger en extra dimension till spelet och en ny utmaning för alla golfare. Golfbanorna här omkring är skogs- och parkbanor med mycket inslag av vatten.

Sørlandets största stad är Kristiansand som ligger ungefär 30 mil från Oslo. Det här är en fin sommarstad med härliga stränder och möjlighet till fantastiskt havsfiske bland annat. Den största staden på Vestlandet är Bergen som även är Norges näst största stad. Bergen, med UNESCO-märkta delen Bryggen, ligger längst ut vid havsbandet omgiven av inte mindre än sju berg är en mycket vacker stad. Ta den berömda linbanan, Fløibanen, 320 meter upp på åtta minuter och se efter själv!

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan 20 olika banor i Sør-Vest att spela till halv greenfee på. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan till vänster. Golfhäftet är nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver golfbanorna i södra och västra Norge kan du välja bland drygt 750 banor i 9 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Norway
Sør-Vest
Bamble Golfklubb
Bjaavann GK-Kristiansand
Bjørnefjorden Golfklubb
Egersund Golfklubb
Haugesund Golfklubb
Hemsedal Golfklubb
Hovden Golfklubb
Jæren Golfklubb
Karmøy Golfklubb
Mandal Golfklubb
Norsjø Golfklubb
Ogna Golf Klubb
Preikestolen Golfklubb
Sotra Golfklubb
Utsikten Golfklubb
Voss Golfklubb

Scroll down to see more golf courses ▾