Below you will find nearly 1100 affiliated golf courses based on our 2020 catalogue. Please note that local changes may occur as the year comes to an end.

Participating golf courses in Mitt-Nord

I Mitt-Nord kan du med Golfhäftet välja mellan 16 olika golfbanor att spela till halv greenfee. Du väljer en eller så många som du vill av dessa att spela på.

Golfbanorna häromkring, i de mellersta och nordligaste delarna av Norge utgörs dels av renodlade skogsbanor samt parkbanor, dels av kombinerade sådana, men även av banor med seasidekaraktär och slutligen någon enstaka med linksinslag. Det är framför allt fjällen och fjordarna, däribland Trondheimsfjorden, som står för den stora golfupplevelsen och en fascinerande naturupplevelse. Den nordnorska kusten anses vara en av de finaste på jorden och lägg därtill fantastiska sommarnätter som aldrig tar slut, då det i princip är så att solen aldrig riktigt går ner från slutet av maj till slutet av juli. På Bodø golfpark kan du exempelvis spela dygnet runt när det är som allra ljusast. En av de riktiga godbitarna är Lofotens golfbana som ger ett spektakulärt intryck du sent kommer att glömma, där havet utgör banans vattenhinder och sandstränderna agerar naturliga sandbunkrar. Lofoten har inte bara golf utan storslagen surfing, vandring, ridning, kajak, dykning, cykling samt såklart fiske i yppersta klass, ackompanjerat av otrolig midnattssol. Även gruvstaden Røros, med trähus som återfinns på UNESCOs kulturarvslista, är en liten pärla. I Tromsø finner man också världens nordligaste 18-hålsbana.

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan 16 olika banor i Mitt-Nord att spela till halv greenfee på. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan till vänster. Golfhäftet är nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver golfbanorna i mellersta och nordligaste Norge kan du välja bland drygt 750 banor i 9 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Norway
Mitt-Nord
Austrått Golfklubb
Helgeland Gk
Midt-Troms Golfklubb
Molde Golfklubb
Namdal Golfklubb
Namsos Golfklubb
Røros Golfklubb
Steinkjer Golfklubb
Stiklestad Golfklubb
Stjørdal Golfklubb
Sunnmøre Golfklubb
Surnadal Golfklubb

Scroll down to see more golf courses ▾