Below you will find nearly 1100 affiliated golf courses based on our 2020 catalogue. Please note that local changes may occur as the year comes to an end.

Participating golf courses in Sydvast

Om du befinner dig på Irland kan du med Golfhäftet spela till halv greenfee på så många som 55 irländska golfbanor.

Nästan häften av världens alla linksbanor finns på irländsk mark, så utbudet eller för den delen utmaningen är det ingen fel på när du golfar på Irland. Inte heller golfvädret här är att klaga på, då det irländska klimatet inte upplever några extrema temperaturskillnader utan det är mestadels svala somrar och milda vintrar – vilket passar golfspel perfekt! Majoriteten av golfklubbarna som du har tillgång till med Golfhäftet ligger i närheten av Dublin, både ut mot kusten – vilket ger linksbanor – och mer in mot land, vilket betyder parkbanor. Närheten till Dublin gör det således möjligt att efter avslutad runda exempelvis ta en guinness på någon av de otaliga irländska pubarna och bara känna in den typiska pubatmosfären medan du utvärderar dagens runda. Eller bara strosa omkring i en gemytlig stad med historiska inslag och mycket kultur. Annars är det läge att ta sig ut på den irländska landsbygden med de typiska böljande, gröna kullarna. Här går det utmärkt att vandra mellan berg, stränder och sjöar. Eller så tar man sig en utflykt till den sydvästra sidan och tar sikte på Killarney – en fantastisk stad med tillhörande nationalpark!

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan 28 golfbanor på Irland att spela till halv greenfee. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan som du hittar till vänster. Golfhäftet är nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver dessa kan du välja bland 750 golfbanor belägna i 10 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Ireland
Sydväst
Ballinasloe Golf Club
Ballyneety Golf Club
Beaufort Golf Club
Castlemartyr Resort
Castletroy Golf Club
Ennis Golf Club
Fota Island Golf Resort
Galway Bay Golf Resort
Headfort-Golf-Club
Killarney GC - Killeen Course
Killarney GC - Mahony s Point
Newcastle West Golf Club
Oughterard Golf Club
Ring of Kerry Golf & Country Club
Shannon Golf Club

Scroll down to see more golf courses ▾