Below you will find nearly 1100 affiliated golf courses based on our 2020 catalogue. Please note that local changes may occur as the year comes to an end.

Participating golf courses in Tyskland

Du som har Golfhäftet väljer mellan så många som 37 golfbanor runtom i Tyskland att spela till halv greenfee. Välj en av alla dessa eller så många du har lust till, från Nordsjön och Östersjön i norr till Alperna i söder

Generellt sett kan man säga att de tyska golfbanorna till sin karaktär överlag är typiska parkbanor vilket speglar det tyska landskapet med mycket fält och ängar. I norra delarna är det förhållandevis lågt land med inslag av floder, och ett kustklimat som gör att vinden från havet inte sällan gör sig påmind under golfspelet. Ju längre söderut man kommer desto bergigare blir det dock och här finns det en hel del sjöar. En och annan bana är relativt kuperade och miljöerna sammantaget skapar spännande variation i spelet. Det tyska klimatet möjliggör dessutom långa spelsäsonger, från tidig vår till sen höst, och många av golfbanorna håller hög kvalitet såväl på som vid sidan av banan, som exempelvis när det gäller boende. Utöver fantastisk golfen hittar man både lantliv och storstadspuls i Tyskland; det finns till exempel en mängd fina öar i Nordsjön med fantastiska sandstränder för den som vill ha tid för rekreation, sommaraktiviteter eller bara njuta god mat och dryck. För mer puls är det läge att göra ett stopp i den ständigt föränderliga pärlan Berlin.

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan 37 olika tyska golfbanor att spela till halv greenfee på. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan till vänster. Golfhäftet är nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver golfbanorna i Tyskland kan du välja bland drygt 750 banor i 9 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Germany
Achimer Golfclub e.V.
Bad Bevensen
British Army Golf Club Sennelager
Erster Golfclub Westpfalz
G & CC Am Hockenberg
G & CC Brunstorf
G & CC Hohwachter Bucht
GC Büsum Dithmarschen
GC Coburg Schloss Tamb.
GC Wasserschloß Westerw.
Golf & Country Club Elfrather Mühle
Golf & Country Club Fleesensee
Golf & Country Club Velderhof
Golf Gut Glinde
Golf-Club Schloss Elkofen
Golf-Club Straubing
Golf-Club Straubing Stadt und Land e.V.
Golf-Club-Harz
Golf-Club-Kitzeberg
Golfanlage Gut Hainmühlen
Golfanlage Gut Leimershof
Golfanlage Schloss Haag
Golfclub Abenberg e.V.
Golfclub Borghees e.V.
Golfclub Eifel
Golfclub Gröbernhof e.V.
Golfclub Gut Thailing
Golfclub Kitzingen e.V.
Golfclub Memmingen
Golfclub Odenwald e.V.
Golfclub Rehburg-Loccum
Golfclub Schloss Teschow
Golfclub Siegen-Olpe e.V.
Golfclub Steigerwald
Golfclub Stiftland
Golfclub Varus e.V.
Golfclub Vechta Welpe
Golfclub-Hof-Berg
Golfen in Hiltrup
Golfpark Berlin Prenden
Golfpark Rothenburg-Schönbronn
Golfpark Schloss Wilkendorf
Golfpark Soltau
Golfpark Strelasund
GP Steinhuder Meer
Gut Waldhof Golf
Jakobsberg Hotel - und Golfresort GmbH
Mühlenhof Freier Golfplatz
Ostsee Golf Res. Wittenbeck
Thermen Golf

Scroll down to see more golf courses ▾