Participating golf courses in LeisureBreaks

Du som har Golfhäftet väljer mellan så många som 37 golfbanor runtom i Tyskland att spela till halv greenfee. Välj en av alla dessa eller så många du har lust till, från Nordsjön och Östersjön i norr till Alperna i söder

Generellt sett kan man säga att de tyska golfbanorna till sin karaktär överlag är typiska parkbanor vilket speglar det tyska landskapet med mycket fält och ängar. I norra delarna är det förhållandevis lågt land med inslag av floder, och ett kustklimat som gör att vinden från havet inte sällan gör sig påmind under golfspelet. Ju längre söderut man kommer desto bergigare blir det dock och här finns det en hel del sjöar. En och annan bana är relativt kuperade och miljöerna sammantaget skapar spännande variation i spelet. Det tyska klimatet möjliggör dessutom långa spelsäsonger, från tidig vår till sen höst, och många av golfbanorna håller hög kvalitet såväl på som vid sidan av banan, som exempelvis när det gäller boende. Utöver fantastisk golfen hittar man både lantliv och storstadspuls i Tyskland; det finns till exempel en mängd fina öar i Nordsjön med fantastiska sandstränder för den som vill ha tid för rekreation, sommaraktiviteter eller bara njuta god mat och dryck. För mer puls är det läge att göra ett stopp i den ständigt föränderliga pärlan Berlin.

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan 37 olika tyska golfbanor att spela till halv greenfee på. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan till vänster. Golfhäftet är nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver golfbanorna i Tyskland kan du välja bland drygt 750 banor i 9 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Scroll down to see more golf courses ▾