Below you will find nearly 1100 affiliated golf courses based on our 2020 catalogue. Please note that local changes may occur as the year comes to an end.

Participating golf courses in Sjælland-Falster-Bornholm

På Själland och de närliggande öar Lolland, Falster och Møn finns det hela 27 olika golfbanor som är anslutna till Golfhäftet, vilket betyder att du med Golfhäftet spelar till halv greenfee på en eller så många du vill av dessa banor.

De flesta av dessa golfbanor ligger på Själland i och med att det är den största danska ön. Banorna varierar från links- och seasidekaraktär vidare till parkkaraktär med visst inslag av skog, och är i regel lätt kuperade. Närheten till vattnet ger inte bara fantastisk utsikt utan en hel del sjöar kommer i spel på många banor. För Köpenhamn är givetvis den självklara mittpunkten och turistattraktionen, som många upplever har en för Skandinavien unik kontinental känsla. Här finns restauranger, barer och nattliv av toppklass. Dessutom får man inte glömma att dansk design och mode är fantastiskt. 3,5 mil norr om Köpenhamn ligger pärlan Louisiana, ett högklassigt och nyskapande konstmuseum, med utsikt över Öresund.

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan 27 golfbanor på Själland, Lolland, Falster och Mön att spela till halv greenfee på. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan till vänster. Golfhäftet är Nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver dessa golfbanor kan du välja bland drygt 950 banor i 13 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet.

Denmark
Sjælland, Falster & Bornholm
CGC Golf Club
Falster Golf Klub
Golf Club Harekær
Golfklubben Storstrømmen
Greve Golfklub
Halsted Kloster Golfklub
Ishøj Golf Center
Kalundborg Golfklub
Køge Golf Klub
Ledreborg Palace Golf Club
Maribo Sø Golfklub
Marielyst Golf Klub
Møn Golfklub
Nivå Golf Klub
Næstved Golfklub
REE GOLF
Rønnede Golf Klub
Sorø Golfklub
Sydsjællands Golfklub
Søllerød Golfklub
Trelleborg GK Slagelse
Vallø Golf

Scroll down to see more golf courses ▾