Play Barløseborg Golfklub for half greenfee

Contact

Address
Skovvangsvej 47
5610 Assens

Booking: +4564791224
Golfmanager@bbgolf.dk
www.bbgolf.dk/

Rating

Golf course
Overall impression

Facilities

Golfhäftet is valid everyday

Club- and course information

En meget smuk bane med mange udfordringer for spillere på alle niveauer. Du vil opleve et unikt golfanlæg tæt på Assens centrum. Det samlede anlæg ved Barløseborg består af en 18 hullers og en 9 hullers golfbane i topklasse. Der er indrettet klubfaciliteter og Café & Restaurant i hovedbygningen på proprietærgården Barløseborg. Den ene af længerne til gården er total moderniseret og indrettet med Sekretariat og omklædningsfaciliteter. Banen er anlagt i det meget smukke og varierende landskab omkring Barløseborg og er tegnet af golfbanearkitekt Henrik Jacobsen. Banen varierer fra sø og skov i de tidligere grusgrave over kuperet barsk terræn til parklignende engarealer foran klubhuset. I Barløse er vi stolte af vores smukke bane og velfungerende klub. Glæd dig til en oplevelse i særklasse på Fyns bedste golfbane. Rigtig god fornøjelse.

Reviews

By Pia , 29 november 2020
Der er frygtelig meget spildtid med at gå mellem hullerne, og det er meget dårlig skiltet, hvordan man finder rundt på banen når man ikke har været der tidligere.
By Leif , 29 november 2020
På en dag sidst i november er banen alt for dyr. Der er udslagsmåtter på 1/3 af teestederne. Der er meget langt at gå mellem hullerne, der er dårlig skiltning på banen. Det var ikke umiddelbart til at finde et sted til rengøring af udstyr efter runden.
By Troels , 07 november 2020
Fjollet man skal betale for range bolde. Især når de er så elendige.
By Holger , 13 oktober 2020
Banen var i super god stand efter årstiden
By Jette , 12 oktober 2020
Ville ønske at semirouf var klippet lidt kortere , men ellers en fin bane
By Per , 12 oktober 2020
Banen fremstod ikke klippet. Især på forni var såvel fairways som semirough meget lange. Men ellers en spændende og afvekslende bane som synes vanskelig at spille uden lokalkendskab. Havde 3slag mindre på en bane som synes en del vanskeligere.