Köpvillkor

Genom att godkänna dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas per automatik en bekräftelse via e-post med information om beställningen. Golfhäftet i Sverige AB reserverar sig från leverans i de fall då lagersaldot varit felaktigt vid tidpunkten för kundens beställning. Kan inte Golfhäftet i Sverige AB leverera enligt bekräftelse kommer kund kontaktas via e-post eller telefon angående detta.


Beställning

För att få köpa på golfhaftet.com måste du ha fyllt 18 år och inneha ett giltigt kreditkort som vi accepterar eller vid val av faktura bli godkänd vid kreditbedömning. Du har rätt att kontakta oss om du vill ångra ditt köp inom 14 dagar efter att din vara har levererats. För tillfället kan vi endast fullfölja din beställning om leveransadressen består av en hemadress eller företagsadress i ett av de länder vi levererar till. Vi levererar inte till postboxar. Vi kan neka en beställning eller häva ett köp i någon av följande situationer utan att bli ansvariga för skador eller kostnader. Om det här skulle inträffa meddelar vi dig via e-post så kommer vi att försöka lösa problemet och återbetalar alla belopp som vi mottagit utan avdrag:

  • Om din betalningsinformation är inkorrekt eller inte går att verifiera eller om du inte godkänns vid kreditbedömningen
  • Din beställning kan ha gjorts i olagligt syfte eller i samband med ett brott eller annan olaglig aktivitet
  • Det har uppstått ett fel på Webbplatsen, exempelvis betalningsfel
  • Vi har anledning att tro att du är under 18 år
  • Du bor i ett land som vi ej levererar till eller vi kunde inte kunde leverera till den adress du angett

Betalning och säkerhet

Kortbetalning

Tillåtna kort för betalning är VISA och Mastercard. Vid betalning med kort anges kortnummer, kortets giltighetstid samt CVC-koden. golfhaftet.com använder en säkerhetsstandard som kallas 3D-Secure, framtagen av VISA och Mastercard. Betalning sker genom Stripe som är PCI DSS-certifierade och uppfyller således alla säkerhetskraven när det gäller bank- och kreditkortstransaktioner som ställs. All information krypteras med 128-bitars SSL-kryptering, vilket förhindrar obehörig att komma åt kortuppgifter. Kortnummer lagras inte av Golfhäftet efter genomförd transaktion.

Faktura

I samarbete med Payex erbjuder vi faktura och delbetalning. När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. Fakturan förfaller inom 14 dagar. En aviavgift på 25 kr tillkommer. Du kan endast beställa till din folkbokföringsadress när du väljer faktura eller delbetalning och du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfälligt. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. En kreditprövning görs som i vissa fall vilket innebär kreditupplysning. Om din kreditansökan inte godkänns av Payex nekas du kredit och vi ber dig använda ett annat betalsätt. Fordran kommer att överlåtas till PayEx Credit AB, 556735- 5671, S:t Hansplan 1, 621 88 Visby. Betalning med befriande verkan kan därför bara ske till PayEx på det konto som PayEx anvisar.


Leveransvillkor

Leveranssätt

Vi levererar produkterna som brevpaket. Det innebär att varan skickas direkt hem till dig. Leverans sker till din folkbokföringsadress.

Leveranstid

Dina beställda varor levereras måndag till fredag och exakt leveranstid beror på vilket land det gäller. Leveranstiden är normalt 4-10 arbetsdagar. En beställning som görs på en svensk helgdag hanteras följande arbetsdag.

Ångerrätt

Om du är en konsument (dvs. en person som inte köper varor för ett företag), kan du återkalla ett köp när som helst inom 14 dagar. Innan ångerperioden löper ut, måste du informera oss om ditt beslut och meddela oss skriftligen via exempelvis brev eller e-post. Du måste dessutom skicka tillbaka varan till oss inom en rimlig tid efter det att du har meddelat oss och inte senare än 14 dagar efter att vi har informerats om ditt beslut att ångra ditt köp.

Reklamationer

Om du får en defekt vara eller om din leverans inte överensstämmer med din beställning skall du kontakta oss och ange felet så snart som möjligt. Vid kontakt informerar vi hur du ska returnera den felaktiga varan. Retur får inte ske mot postförskott. Du kan välja att få en ny vara eller pengarna tillbaka inklusive fraktavgiften. Vid godkänd reklamation återbetalas du till samma betalsätt som användes vid köpet.


Kontakt

Kontakta vår kundtjänst på telefonnummer +46 (0)8-120 050 10 eller via e-post kundtjanst@golfhaftet.com. Du hittar även svar på våra vanligaste frågor här.