Medvirkende golfbaner i Sjælland-Falster-Bornholm

På Själland och de närliggande öarna Falster och Bornholm finns det hela 28 olika golfbanor som är anslutna till Golfhäftet, vilket betyder att du med Golfhäftet spelar till halv greenfee på en eller så många du vill av dessa banor.

De flesta av dessa golfbanor ligger på Själland i och med att det är den största danska ön. Banorna varierar från links- och seasidekaraktär vidare till parkkaraktär med visst inslag av skog, och är i regel lätt kuperade. Närheten till vattnet ger inte bara fantastisk utsikt utan en hel del sjöar kommer i spela på många banor. Vill man ta sig en dagstur en bit bort är Bornholms enda golfbana ett fint utflyktsmål. Det här är historisk mark som garanterat ger dig en unik naturupplevelse med den otroliga utsikten och det dramatiska landskapet. På närmare avstånd finns Falster med fridfulla naturområden. Men det är som sagt på Själland som de flesta banorna finns, flertalet på behändigt avstånd från Köpenhamn.

För Köpenhamn är givetvis den självklara mittpunkten och turistattraktionen, som många upplever har en för Skandinavien unik kontinental känsla. Här finns restauranger, barer och nattliv av toppklass. Dessutom får man inte glömma att dansk design och mode är fantastiskt. 3,5 mil norr om Köpenhamn ligger pärlan Louisiana, ett högklassigt och nyskapande konstmuseum, med utsikt över Öresund.

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan 28 golfbanor på Själland, Falster och Bornholm att spela till halv greenfee på. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan till vänster. Golfhäftet är Nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver dessa golfbanor kan du välja bland drygt 750 banor i 9 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Danmark
Sjælland, Falster & Bornholm
CGC Golf Club
Dragsholm Golfklub
Falster Golf Klub
Golf Club Harekær
Golfklubben Storstrømmen
Greve Golfklub
Halsted Kloster Golfklub
Holbæk Golfklub
Ishøj Golf Center
Kalundborg Golfklub
Køge Golf Klub
Ledreborg Palace Golf Club
Maribo Sø Golfklub
Marielyst Golf Klub
Midtsjællands Golfklub
Møn Golfklub
Nivå Golf Klub
Næstved Golfklub
REE GOLF
Rønnede Golf Klub
Sandager Golfklub
Skjoldenæsholm - Old Course
Skjoldenæsholm - RTJ
Sorø Golfklub
Sydsjællands Golfklub
Søllerød Golfklub
Vallø Golf

Rul ned for at se flere golfbaner ▾