Medvirkende golfbaner i Fyn

På Fyn finns det sex olika golfbanor som är anslutna till Golfhäftet, vilket betyder att du med Golfhäftet spelar till halv greenfee på en eller så många som du vill av dessa banor.

Fyn är betydligt mindre än både Jylland och Själland och kanske även mindre känt, och har följaktligen hamnat i skuggan av dessa som golfdestination. Men här finns det fina banor att upptäcka, många av dem öppna året runt dessutom. Banorna skiljer sig åt, från havsnära utmed kusten till parkliknande runtom städerna och mer kuperade på det som brukar kallas fynska höglandet. På sina håll möts man som golfare av ett rikt djurliv och överlag fin natur med storslagen utsikt.

Odense är Fyns största, och Danmarks tredje största, stad. Odense är kanske mest känt som hemstad för den världsberömda danske författaren Hans Christian Andersen, och här finns många platser till hans ära och minne, bland annat H. C. Andersens Hus med ett museum. I ett gammalt fabrikskomplex i staden finns ett kulturcentrum med bland annat butiker, musikbibliotek och biograf. Odenses domkyrka, från 1499, i gotisk stil kan vara värt en titt också. Utanför stan finns både tivoli och en djurpark – Den Fynske Landsby. Söder om Fyn har du också Sydfynska öhavet, med många öar, vackra bukter, sund och vikar. Fyn är den perfekta semesterplatsen för cykel-, fiske- och seglingsentusiasten.

Med Golfhäftet väljer du alltså mellan sex olika golfbanor på Fyn att spela till halv greenfee på. Vilka banor som ingår ser du på kartan ovan och i listan till vänster. Golfhäftet är Nordens mest använda förmånskort för golfare, och utöver golfbanorna på Fyn kan du välja bland drygt 750 banor i 9 europeiska länder som du kan spela till halv greenfee med Golfhäftet. Förmånskortet kostar 495 kr, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor till halv greenfee sparar pengar med Golfhäftet.

Danmark
Fyn
Faaborg Golfklub
H.C Andersen Golf
Langelands Golfklub
Langesø Golf
Midtfyns Golfklub
Odense Eventyr Golf
Vestfyns Golfklub

Rul ned for at se flere golfbaner ▾